Wimperextensions

Weinig tijd? En zéker in de ochtend, dat herken je vast wel. Hoe fijn is het dan om veel tijd te besparen door geen mascara meer op te hoeven doen! Kies voor wimperextensions: een verlengings- en verdikkingssysteem voor je eigen wimpers. Samen maken we de keuze voor een look die het best bij jou past. Natuurlijk of glam, fluffy of fijn. Het enige wat ik doe, is jouw unieke schoonheid versterken.

Wat de extensions betreft, deze zijn van hoogwaardig zijden kwaliteit en worden bevestigd door middel van een speciale bonder (lijm) die haartje voor haartje op de wimpers wordt geplakt. De wimperextensions worden nooit op de huid of wimperrand geplaatst en blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de eigen cyclus van de wimpers en de verzorging van de klant. Een groeicyclus van de natuurlijke wimpers is ongeveer 3 tot 6 weken. Tijdens deze cyclus gaan de wimperharen door 3 verschillende fases:

1. Groeifase (baby/beginfase)
2. Rustfase (puber/middenfase)
3. Eindfase (volwassen/eindfase)

Als de wimperextension op de wimperhaar in de twee fases worden geplaast, heeft u het langste plezier van de wimperextensions. Helaas is niet te zien in welke fase de haar zich bevindt. Om de wimperextensions mooi te houden is het raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een refill behandeling te doen. 

Wat is het verschillen tussen One-by-One en Russian Volume?
Er is een groot verschil tussen One-by-One wimperextensions en Russian Volume wimperextensions. Namelijk de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden. Bij One-by-One wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaartje geplaatst. Bij Russian Volume/2-D-6-D wimperextensions wordt er ook 1 extension per natuurlijke wimper geplaatst alleen bestaan de extensions van de Russian Volume wimpers uit 2 tot 6 haartjes per extension. One-by-One is voor een natuurlijke look en Russian Volume geeft echt een meer glamoureuze look!

One-by-One
Wimperverlening met One-by-One ziet er natuurlijk en perfect uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend. Elke ochtend word je wakker met perfecte wimpers, en je hoeft nauwelijks nog make-up aan te brengen. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken naar hebt en als je uit het zwembad komt zie je er nog mooi uit! Kortom de lange wimpers waar iedere vrouw van droomt. Begin je er eenmaal aan dan wil je niet meer anders.

Voordelen One-by-One techniek:

 • een sensuele en natuurlijke uitstraling
 • mascara, wimperverf en wimperkruller zijn niet meer nodig
 • gewichtloos, je voelt de wimperextensions niet
 • lengte, dikte en curve bepaal je zelf
 • bestand tegen water, traanvocht,sauna, zon & zee
 • 24/7 een mooie en natuurlijke look
 • beschadigt de natuurlijke wimpers niet
 • geheel pijnloos

Russian Volume
Russian Volume is de nieuwe trend op het gebied van wimperextensions! De Russian Volume, wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Bij deze volume techniek worden ultradunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers! Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One-by-One techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanner je een extra vol effect wilt hebben. Dus de hele dag door mooie glamoureuze look, ook bij het opstaan!

Voordelen Russian Volume techniek:

 • mooie volle en lange wimpers met extra volume
 • lengte, dikte en curve bepaal je helemaal zelf
 • maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig
 • blijven gemiddeld langer zitten dan de One-by-One techniek
 • ideaal wanneer je niet zoveel wimpers hebt
 • bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon & zee
 • geven een glamourous look 
 • deze techniek kan ook gebruikt worden voor een ultra-naturel look
 • geheel pijnloos

De uitzonderingen
In principe kan iedereen wimperextensions dragen. Er zijn wel een aantal uitzonderingen: klanten zonder eigen wimpers, klanten met broze wimpers en klanten die allergisch zijn voor de bestanddelen die in de bonder (lijm) zitten. De wimperextensions zijn niet schadelijk voor uw eigen wimpers, mits u ze op de juiste manier verzorgd. Dit houdt in dat u de juiste producten voor uw wimperextension gebruikt en niet aan de wimpers trekt bijvoorbeeld.

Wimperextensions kunnen alleen verwijderd worden door een speciale gel remover die de bonder losweekt. Op geen enkele andere manier mogen de wimperextensions verwijderd worden. Het verwijderen van de wimperextensions mag alleen door een ervaren wimperstyliste gedaan worden.

 

 

 

bekijk de prijzen
Wil je meer weten of direct een afspraak maken?

Vul het formulier in, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.